Segueix-nos:

17.05
2019
17 de maig: dia contra la LGTBIfòbia

Com cada 17 de maig, les Joventuts d'Esquerra Republicana publiquem un manifest en contra de totes les discrimanacions que patim el col·lectiu LGTBI+

Les persones LGTBI+ estem exposades a agressions per la nostra manera de ser i d’estimar cada dia de la nostra vida, un fet que mai ens cansarem de denunciar fins que desapareguin per complet. Per això cada 17 de maig volem fer èmfasi a tothom que ser LGTBI+ és ser humà i que no hi ha motius per odiar-nos.

Guanyem els ajuntaments i les institucions europees en les pròximes eleccions del 26 de maig. No deixem que el feixisme guanyi i prengui les decisions per nosaltres. El Jovent Republicà i Esquerra Republicana volem viure en una societat on ser qui ets no resulti una discriminació.

Trenquem els armaris i destruïm la presumpció d’heterosexualitat, sovint oblidada però també una manera de discriminació. Preguntem als infants i al jovent què els agrada enlloc de si tenen nuvi o núvia. Treballem per destruir els estereotips de gènere i per incloure les persones de gèneres diversos dins els marcs socioculturals de la societat actual; ser una persona no binària no és cap malaltia.

Busquem educar la societat perquè abraci la diversitat de tots els colors de la bandera de l’arc de Sant Martí, volem que aquesta societat sigui la del segle XXI i que ho sigui com més aviat millor.

I per acabar, des del Jovent Republicà només desitgem una societat on les persones es puguin expressar lliurement sense por a les represàlies a casa, al carrer, dins l’àmbit educatiu o fins i tot a la feina. Si les agressions i les desigualtats persisteixen, la nostra lluita també persistirà!

+ Amor i menys ignorància!

No deixem que el feixisme guanyi i prengui les decisions per nosaltres. No deixem que el feixisme guanyi i prengui les decisions per nosaltres.