Segueix-nos:
< Tornar enrere

MEDI AMBIENT I POLITICA TERRITORIAL

20.01
2009
Canvis a la sectorial

Avui dissabte s'ha celebrat la segona Assamblea de la Sectorial de Medi Ambient i Política Territorial de les JERC, després de la seva fundació fa tot just un any.

L'Assamblea ha servit per avaluar la feina feta durant el darrer any, amb la Conferència Nacional de Medi Ambient com a culminació, i fer un canvi al capdavant de la sectorial que encapçalava el barceloní Jordi Oliver. Així ha sortit escollit Jordi Romaguera de Tordera com a nou portaveu de la sectorial, amb un equip de treball amb Lluc Kuderling de secretari, Ignasi Bosch de secretari d'imatge, Jordi Oliver de secretari de política institucional, i cinc responsables pels eixos vectorials de treballs marcats a la ponència El jovent independentista, l'alternativa ecologista, com són l'aigua, que encapçalarà Albert Ruhí, Política territorial amb Sandra Veléz, Biodiversitat amb David Folguera, Energia amb Maria Martí, i Residus amb Laura Martínez.

La sectorial afronta el proper any amb la intenció d'arribar a tot el territori, i fer arribar el discurs de les JERC en materia ambiental a tot arreu, amb l'objectiu d'esdevenir un agent referent i de lideratge de la lluita ecologista als Països Catalans