Segueix-nos:
< Tornar enrere

MEDI AMBIENT I POLITICA TERRITORIAL

01.04
2008
La campanya anual de les JERC Barcelona es sobre el Medi Ambient

El passat dissabte 29 de març, les JERC - Barcelona van fer la presentació de la campanya anual que ocuparà el calendari polític del segon trimestre del 2008. Després d'haver tractat temes com el transport públic, l'habitatge, la immigració, el treball o bé la salut, enguany, sota el lema "Baixem-li els Fums!", la campanya se centre en el medi ambient i la ciutat de Barcelona.

Una setantena de militants es van reunir al Centre Cívic Sagrada Família, on es va presentar i posar en debat el document de treball, que pretén fer una anàlisi de la situació actual i proposar una sèrie d'accions per a canviar el creixent deteriorament ambiental de la ciutat. Alhora, el document servirà de guia per a marcar les línies de acció al llarg d'aquests tres mesos. Després de debatre les diferents esmenes, el document va ser aprovat per unanimitat.

Per a finalitzar, l'acte va comptar amb els parlaments d'en Xavier Florensa (Vicepresident de la Comissió de Medi Ambient de l'Ajuntament de Barcelona), qui va parlar de les diferents problemàtiques de la ciutat i la constant urbanització de l'espai verd que representa el Parc de Collserola, en Marc Candela (Secretari Nacional de Medi Ambient de les JERC), qui va aprofitar per a denunciar la hipocresia d'ICV respecte el transvassament del Segre i la sequera i en Gerard Gómez del Moral (Portaveu de les JERC - Barcelona), qui va donar les gràcies a totes i tots per haver participat en la redacció del document i aprofità per animar a tothom a involucrar-se en els diferents actes que es duran a terme arreu de la ciutat.