Segueix-nos:
< Tornar enrere

MEDI AMBIENT I POLITICA TERRITORIAL

07.07
2009
Les JERC presenten "El jovent independentista, l'alternativa ecologista"

El divendres 3 de juliol a la Seu Nacional de les JERC es va presentar públicament la ponència "El jovent independentista, l'alternativa ecologista" aprovada en el marc d'una Conferència Nacional de Medi Ambient que va celebrar l'organització l'octubre a Terrassa. La presentació va ser a càrrec de Gerard Coca, portaveu nacional de les JERC; Marc Candela, secretari de Medi Ambient, i Jordi Romaguera, portaveu de la Sectorial de Medi Ambient i Política Territorial de les JERC. A aquesta presentació es va convidar a totes les entitats i personalitats del món del Medi Ambient i la Planificació Territorial del país, als i les diputats i membres d'Esquerra, així com a la resta de joventuts polítiques del país. Al finalitzar la presentació, una ronda de torns de paraula va servir per debatre el document i confirmar la bona acceptació de la ponència per part de les persones assitents.

El divendres 3 de juliol a la Seu Nacional de les JERC es va presentar públicament la ponència "El jovent independentista, l'alternativa ecologista" aprovada en el marc d'una Conferència Nacional de Medi Ambient que va celebrar l'organització l'octubre a Terrassa.

La presentació va ser a càrrec de Gerard Coca, portaveu nacional de les JERC; Marc Candela, secretari de Medi Ambient, i Jordi Romaguera, portaveu de la Sectorial de Medi Ambient i Política Territorial de les JERC. A aquesta presentació es va convidar a totes les entitats i personalitats del món del Medi Ambient i la Planificació Territorial del país, als i les diputats i membres d'Esquerra, així com a la resta de joventuts polítiques del país.

Al finalitzar la presentació, una ronda de torns de paraula va servir per debatre el document i confirmar la bona acceptació de la ponència per part de les persones assitents.