Segueix-nos:
< Tornar enrere

MEDI AMBIENT I POLITICA TERRITORIAL

25.04
2008
Presentació de l'Escola Nacional de Formació centrada en el Medi Ambient

Aquesta tarda, els secretaris de Formació i Medi Ambient de les JERC, Josep Culí i Marc Candela respectivament, han presentat l'Escola Nacional de Formació que es celebrarà el proper 17 i 18 de maig a Coma-ruga, Baix Penedès.

Enguany l'Escola Nacional anirà centrada en el Medi Ambient, seguint la voluntat expressada en el XXI Congrés Nacional de les JERC, d'avançar i aprofundir en la lluita en defensa del Medi Ambient i la defensa del territori.

A l'Escola Nacional de Formació i participaràn entitats com: Plataforma en Defensa del Ebre, Plataforma en Defensa del Ter, el Projecte Rius, Plataforma per a la Nova Cultura de l'Aigua, Plataforma pel Transport Públic, Unió de Pagesos, Xavier Mayor, Ecologistes en Acció de Catalunya, Grup Ornitològic Balear, Grup Ecoligista Agró, Greenpeace, Plataforma Nuclears-no, Entesa pel decreixament, Plataforma No a la MAT, Plataforma contra el CiM del Penedès, entre d'altres.

Per a més informació consulteu el díptic explicatiu:

http://www.jerc.cat/documents_arxius/mediambient/diptic_escola_nacional_de_formacio_centrada_en_el_medi_ambient.pdf

Us esperem a Coma-ruga! Per què som nosaltres, aquells que defensem la nostra terra per que la volem lliure, els millors garants de la protecció del nostre entorn i territori, i cal que ens formem i demostrem que l'única forma de ser ecologista es sent independentista.