Segueix-nos:
< Tornar enrere

OFICINA PARLAMENTÀRIA VIRTUAL

19.03
2021
Al Parlament de Catalunya, amb veu pròpia

Divendres passat va començar formalment la XIII Legislatura al Parlament de Catalunya. El Jovent Republicà hi serem, com sempre, amb veu pròpia. Amb l'horitzó posat a la sortida de la crisi sanitària de la COVID-19 ens trobarem amb una crisi repressiva i de regressió de drets que no s'atura, i que s'acarnissarà encara més sobre els joves. Alhora, també ens trobarem amb una crisi social i econòmica que està fent emergir la precarietat estructural que arrosseguem. I que tindrà conseqüències tan grans sobre les desigualtats i les condicions de vida que també serà fins i tot emocional i mental.

El Jovent Republicà, amb un peu al carrer i l'altre a les institucions, tenim reptes més vigents que mai. Ser altaveu dels joves, traslladar les demandes del carrer i els moviments socials al Parlament, aportar la nostra perspectiva als debats de país i al procés d'independència, i assegurar el caràcter transformador del Govern Republicà.

Ho farem, com sempre, i ho farem amb veu pròpia, per complir amb el compromís que ens han encomanat les urnes: representar les esperances dels i les joves dels Països Catalans. Al vostre servei, fins a la victòria!

Pau Morales, diputat del Jovent Republicà al Parlament de Catalunya Pau Morales, diputat del Jovent Republicà al Parlament de Catalunya