Segueix-nos:
< Tornar enrere

OFICINA PARLAMENTÀRIA VIRTUAL

01.09
2021
El diputat del Jovent Republicà serà el relator de la llei catalana antidesnonaments

Pau Morales serà el relator de la llei catalana per enfortir el lloguer social i frenar els desnonaments contra els grans tenidors.
 

Aquest dimecres ha estat escollit relator de la ponència que treballarà la proposició de llei d'ampliació de les mesures urgents per fer front a l'emergència habitacional. És a dir, la llei que vol recuperar el lloguer social i frenar els desnonaments contra els grans tenidors.

En el marc de l'emergència juvenil que vivim, el Jovent Republicà fa temps que hem marcat les polítiques d'habitatge com una prioritat. És en aquest sentit que la ponència s'ha constituït al Parlament de Catalunya i ja ha posat fil a l'agulla a les compareixences, que tindran lloc aquest mateix mes de setembre amb la participació de tots els agents socials, fet que ha de servir per aprovar una nova llei tan aviat com sigui possible.

Recordem que aquesta nova llei ha de substituir i aprofundir en el decret llei que el Govern català va aprovar fa uns mesos i que el Tribunal Constitucional va tombar, demostrant de nou que l'acció política del nostre país estarà limitada fins que no siguem un estat independent.

Pau Morales serà l'encarregat de coordinar el text legislatiu que ha de fer front a l'emergència habitacional Pau Morales serà l'encarregat de coordinar el text legislatiu que ha de fer front a l'emergència habitacional