Segueix-nos:
< Tornar enrere

OFICINA PARLAMENTÀRIA VIRTUAL

02.01
2018
Rut Ribas, candidata de les JERC, elegida Diputada del Parlament de Catalunya

Un cop tancat el recompte definitiu de les eleccions del passat 21 de desembre, queda confirmat que gràcies als més de 930.000 ciutadans i ciutadanes que han confiat en la candidatura d’Esquerra Republicana, el jovent independentista tornarà a tenir veu pròpia al Parlament de Catalunya.

La Rut Ribas és educadora social, ha treballat a peu de carrer en el seu àmbit professional durant els darrers anys, participa de les entitats de cultura popular de la seva vila, Sant Sadurní d’Anoia, i és membre de la Permanent Nacional de les JERC liderant la secretaria d’Emancipació i Ciutadania.
Amb ella, el jovent independentista i republicà treballarà també des del Parlament per posar les bases de la República, i per no oblidar ni renunciar en cap moment del camí l’estació d’arribada, que és l’alliberament social i nacional del conjunt dels Països Catalans. Alhora, vetllarem pel gir social del procés de construcció de la República, tal com s’expressa cada cop més en la voluntat ciutadana a les urnes, i per tant per l’aplicació de polítiques republicanes i socials valentes, sense demanar permís a ningú més que a les majories i als consensos socials ja existents al nostre país, i que quedarà certificat amb l’inici del procés constituent popular de la República.
La diputada de les JERC serà el pont entre el carrer i les institucions, traslladarà les demandes i anhels del jovent a la principal institució democràtica del nostre país, en un moment en que la prioritat és poder restablir la normalitat democràtica bloquejada pel 155 i les accions d’intervenció a tots els nivells dels poders de l’Estat. I, com tots els joves implicats i arrelats al territori, el Penedès i la cultura popular també seran representats fidelment aquesta legislatura al Parlament.

Rut Ribas Rut Ribas