< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

21.11
2008
Les JERC rebutgen les iniciatives empresarials que frivolitzen sobre el cos de les dones

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) consideren que l’acció promocional d’una discoteca valenciana basada en el sorteig d’una operació de cirurgia estètica frivolitza amb la seriositat d’aquestes intervencions quirúrgiques i amb el cos de les dones. Des del reconeixement de la diversitat de les dones, les JERC consideren que aquestes accions mancades d’ètica no fan més que reafirmar uns cànons de bellesa que poc tenen a veure amb la realitat de les joves dels Països Catalans. A més, accions com aquesta representen un acte flagrant d’irresponsabilitat ja que es dirigeixen als col·lectius de dones més influenciables per aquesta mena de missatges, que poden arribar a tenir efectes molt negatius per la salut de les joves, degenerant per exemple en trastorns alimentaris greus.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) consideren que l’acció promocional d’una discoteca valenciana basada en el sorteig d’una operació de cirurgia estètica frivolitza amb la seriositat d’aquestes intervencions quirúrgiques i amb el cos de les dones.

Des del reconeixement de la diversitat de les dones, les JERC consideren que aquestes accions mancades d’ètica no fan més que reafirmar uns cànons de bellesa que poc tenen a veure amb la realitat de les joves dels Països Catalans. A més, accions com aquesta representen un acte flagrant d’irresponsabilitat ja que es dirigeixen als col·lectius de dones més influenciables per aquesta mena de missatges, que poden arribar a tenir efectes molt negatius per la salut de les joves, degenerant per exemple en trastorns alimentaris greus.

Les JERC denuncien que molts dels locals d’oci juvenil no perceben les dones com a clients sinó com un “ganxo” per atreure els nois, que són realment el públic objectiu i reben l’estatus de clients. En aquest sentit, el jovent independentista qüestiona l’honestedat de determinades pràctiques encaminades a atreure dones als locals d’oci que no parteixen del reconeixement de les seves preferències com a usuàries.

pitsdeplastic-608.jpg pitsdeplastic-608.jpg