< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.02
2023
El Jovent Republicà de Santa Perpètua de Mogoda escull a Sergi Garcia Vázquez com a candidat a les eleccions municipals de 2023

El Jovent Republicà inicia una nova etapa a Santa Perpètua, amb una nova generació al capdavant de la candidatura republicana perpetuenca.

Estudiant d’Història i vinculat al teixit associatiu i cultural perpetuenc, Garcia fa el pas endavant per liderar la candidatura. “Presentar-me com a cap de llista del Jovent Republicà és presentar-me per portar la veu del jovent a l’Ajuntament. Fa massa temps que el govern local no ens té en compte al jovent”.
 
Marcat per la superació definitiva de la pandèmia de la Covid-19 i l’augment dels preus de les necessitats i els productes bàsics, el candidat perpetuenc ha posat el focus en “les crisis que travessen les noves generacions a Santa Perpètua: la precarietat, l’emergència climàtica, les problemàtiques de salut mental i l’oblit, per part del govern local, de la cultura i l’esport perpetuenc”.
 
El nou candidat, Sergi Garcia Vázquez, ha destacat l’enfortiment de l’organització malgrat el context de crisi que viuen els joves i ha remarcat la necessitat d’organitzar-se, precisament, per afrontar les adversitats. “Hem de ser conscients que només podrem avançar cap al model de Santa Perpètua al que aspirem si aconseguim alliberar-nos de les males polítiques de la vella inicitativa”.

Finalment, Garcia ha agraït la feina feta durant els darrers 4 anys de mandat municipal per part de l’antiga candidata i actual regidora, Naara Fernández. Un mandat on el Jovent Republicà local ha incidit, des de l’oposició, en la creació de bona part de les polítiques juvenils del municipi.

Sergi Garcia Vázquez, candidat del Jovent Republicà de Santa Perpètua de Mogoda a les municipals 2023 Sergi Garcia Vázquez, candidat del Jovent Republicà de Santa Perpètua de Mogoda a les municipals 2023