Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.03
2019
El Jovent Republicà al judici franquista: acusem de violent el govern de Rajoy

Aquesta setmana han començat els interrogatoris als testimonis del judici franquista al Tribunal Suprem. Entre d'altres, han declarat Mariano Rajoy, Soraya Saez de Santamaría i Ignacio Zoido. Des del Jovent Republicà, volem aprofitar el judici per denunciar la repressió que l'Estat està aplicant a Catalunya des de fa temps i per això condemnem de violent al govern de Mariano Rajoy.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana fem una valoració negativa dels testimonis que, lluny d'explicar la veritat, intenten acusar el moviment independentista de violent i tumultuari. Com va poder veure tothom, l'únic element violent durant el referèndum van ser les càrregues policials de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

En aquesta línia, el portaveu del Jovent Republicà, Pau Morales, ha titllat les declaracions de Rajoy i de la resta de membres del seu govern de "covardes" per "intentar esquivar la responsabilitat de les càrregues de l'1 d'octubre del 2017". Per Morales, les defenses i l'independentisme "estan convertint el judici en la vergonya de l'Estat".

Cal que desmuntem les seves mentides, però també cal que el jovent ens
mobilitzem i aconseguim canviar el rumb del judici i plantar cara a qualsevol sentència que no sigui absolutòria.

Ignacio Zoido, ex-ministre d'Interior, va espolsar-se tota responsabilitat en els operatius policials violents de l'1-O Ignacio Zoido, ex-ministre d'Interior, va espolsar-se tota responsabilitat en els operatius policials violents de l'1-O

ARTICLES RELACIONATS