Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.02
2019
El Jovent Republicà ens mobilitzem contra el Judici Franquista

El judici franquista que començarà la setmana vinent al Tribunal Suprem és una amenaça a la democràcia i és per això que el Jovent Republicà hem convocat, conjuntament amb la resta de partits i entitats sobiranistes, un calendari de mobilització permanent per aquest mes.

Aquest passat 7 de febrer les Joventuts d’Esquerra Republicana, acompanyades per ERC, el PDeCAT, la CUP, Òmnium, l’ANC i moltes altres organitzacions polítiques, sindicals, socials i veïnals hem participat en la roda de premsa de presentació de les mobilitzacions unitàries que tindran lloc en les properes setmanes.
 
El portaveu del Jovent Republicà, Pau Morales, ha declarat que “per canviar el rumb del judici franquista caldrà mobilitzacions àmplies i massives” i és per això que ha fet una crida a tot el jovent del país per “sortir al carrer i defensar la democràcia i els drets de tothom”.
 
12 de febrer: comença el judici
 
A les 12 hores del migdia es proposa una aturada davant dels centres de treball, a les universitats i als instituts. La mobilització continuarà a la tarda amb concentracions previstes a les 19 hores a les capitals de vegueria. En el cas de Barcelona, la concentració serà a plaça de Catalunya.
 
16 de febrer: gran manifestació a Barcelona
 
El dissabte 16 de febrer s’espera una mobilització multitudinària a Barcelona, on s’ha convocat una gran manifestació que recorrerà la Gran Via de Barcelona a les 17 h, des de plaça Espanya fins a plaça Universitat.
 
21 de febrer: vaga general
 
La Intersindical i Universitats per la República han convocat una vaga general a la qual les Joventuts d’Esquerra Republicana donem el màxim suport. Aquest és un element clau de les mobilitzacions convocades, ja que unint les reivindicacions laborals i socials amb les aspiracions nacionals
 
16 de març: manifestació a Madrid
 
Dissabte 16 de març a les 18 hores de la tarda ens manifestarem a l’Estat espanyol. Farem arribar la nostra denuncia a Madrid, que és el centre i l’origen de la repressió que patim com a poble.

El Judici Franquista amenaça la democràcia i per això la mobilització és imprescindible El Judici Franquista amenaça la democràcia i per això la mobilització és imprescindible

ARTICLES RELACIONATS