< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

22.10
2022
Èxit de les III Jornades Antifeixistes organitzades pel Jovent Republicà Lleida a la plaça de Sant Francesc de Lleida

Hi han participat un centenar de persones, i han comptat amb la participació de nombroses personalitats d’Esquerra Republicana de Catalunya

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya a Lleida han realitzat, aquest dissabte 22 d’octubre –en dues sessions de matí i tarda- a la plaça Sant Francesc de la ciutat de Lleida, les III Jornades Antifeixistes. Les xerrades han comptat amb la participació d’una cinquantena de persones cada xerrada, pel que van sumar un públic total de més d'un centenar de persones, entre les quals diversos càrrecs electes i orgànics de la formació republicana.

Aquestes III Jornades Antifeixistes han consistit en dues ponències sobre el feixisme espanyol i ha tingut lloc a les 12 del migdia, ha comptat amb els parlaments del Duran Matamoros, expert en l’extrema dreta, economista i estudiant de Ciències Polítiques i de l’Administració a la UPF, i amb el Mostafa Shaimi, professor a la UDG. Pel que fa a la xerrada que s’ha celebrat a les 5 de la tarda, ha comptar amb la presència de la Victoria Columba, representant de la iniciativa legislativa popular (ILP) Regularització Ja!, i de la Dai Sombra, activista antiracista.

Tanmateix, durant tot el dia, s’han recollit signatures per la ILP Regularització Ja!. Així doncs, les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya de Lleida han tornat a organitzar amb èxit les III Jornades Antifeixistes a la ciutat, amb l’objectiu d’estendre el discurs antifeixista i debatre les vies d’actuació per esmorteir el discurs intolerant i d’odi present a Lleida.

III Jornades Antifeixistes III Jornades Antifeixistes

ARTICLES RELACIONATS