< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

31.01
2018
Presentació de la nova campanya #RevolucionemLleida

Les Joventuts d’Esquerra Republicana a la ciutat de Lleida han realitzat avui, 31 de gener, una roda de premsa davant la seu del PSC de la capital del Segrià, amb la presència de nombroses personalitats d’Esquerra Republicana.

Les militants de les JERC-Lleida Anna Lladonosa i Ramon Gras han explicat com es desenvoluparia la nova campanya que estan duent a terme les Joventuts d’Esquerra Republicana a Lleida, encarada a assenyalar totes les polítiques en contra del jovent d’aquesta ciutat promogudes des del tripartit PPSCs que governa la ciutat. Alhora les JERC-Lleida proposaran alternatives i mesures concretes per millorar les condicions de vida dels i de les joves de Lleida, així com també fent actes públics i notoris que manifestin la clara disposició de les JERC-Lleida per ser l’agent del jovent que transforma Lleida pels mateixos joves.

La nova campanya, titulada “Revolucionem Lleida pel jovent!” també comptarà amb el suport d’Esquerra Republicana per poder tirar endavant, des de les institucions, tot allò que defensem i impulsem les Joventuts d’Esquerra Republicana, mitjançant la presentació de mocions a la Paeria.

Per tant, aquesta roda de premsa realitzada per les Joventuts d’Esquerra Republicana a la ciutat de Lleida enceta la nova campanya que duran a terme amb la finalitat de transformar la ciutat en benefici del jovent, en contra de les mesures que promouen el PSC, Cs i PP que controlen l’esdevenir polític de la Paeria.

En aquest enllaç està explicada com serà la nova i il·lusionant campanya que comencen les JERC-Lleida al llarg dels propers mesos.

Roda de premsa de presentació de la nova campanya, davant de la seu del PSC de Lleida Roda de premsa de presentació de la nova campanya, davant de la seu del PSC de Lleida

ARTICLES RELACIONATS