< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

31.05
2019
Renovació de la permanent local

Les Joventuts d’Esquerra Republicana a la ciutat de Lleida s’han reunit aquest divendres 31 de maig d’enguany en Congrés Local ordinari, per escollir nou comitè local, l’òrgan de coordinació de l’activitat política del Jovent Republicà de Lleida.

La militància de la Secció Local de Lleida de les Joventuts d’Esquerra Republicana, que va aprovar amb una àmplia majoria el nou equip, va reelegir a Oriol Olmo com a portaveu, que ja havia estat escollit l’any passat. També es va designar Francesc Eritja com a secretari d’organització, Ramon Gras com a secretari de finances, Gerard Pérez com a secretari d’acció estudiantil, Anna Lladonosa com a secretària de formació, Clàudia Lara com a secretària d’ecologisme, Aida Seira com a secretària LGTBI,  Nàdia Amador com a secretària de feminismes, Pol Delgado com a secretari d’activisme i Adrià Codina com a secretari de moviments socials i política municipal.

Tanmateix també s’ha elegit a la Clàudia Lara, el Francesc Eritja i el Gerard Pérez com a nous consellers nacionals, és a dir, els representants del Jovent Republicà de Lleida al Consell Nacional de les Joventuts d’Esquerra Republicana, i que es sumen a l'Oriol Pérez i Marian Gómez, actualment consellers nacions a proposta de la Federació Regional de Ponent, també de la secció local de Lleida, i l’Oriol Olmo, que ja és conseller nacional nat.

El nou portaveu va encoratjar a la militància de la secció local a seguir treballant per construir la República dels Països Catalans per bastir-la amb el socialisme, el feminisme i l’ecologisme, els ideals de l’organització, i per així dur la lluita juvenil a la Paeria i impregnar de perspectiva juvenil totes les polítiques municipals, després que el jovent protagonitzés el canvi honest i posés fi a 40 anys de governs del PSC, amb Esquerra Republicana.

El Congrés Local ordinari, que va comptar amb la participació d’una quinzena de militants, també va acollir els parlaments de Josep Maria Romero, president d’ERC-Lleida, Núria Marín, secretària nacional d’acció estudiantil i sindical del Jovent Republicà, i de Pol Baldomà, secretari regional d’organització de Ponent del Jovent Republicà. Tots van destacar la força i l’activitat que ha anat desenvolupant la secció local els últims anys, amb un notable augment de militància i de l’activitat.

Congrés local ordinari 2019 Congrés local ordinari 2019

ARTICLES RELACIONATS