< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.01
2019
Aquesta Diada siguem la força de Menorca!

Com cada any el dia 17 de Gener el poble menorquí commemorem la incorporació de l’illa de Menorca a la corona catalanoaragonesa, l’any 1287, per les tropes d’Alfons el Liberal, i l’arribada així de la cultura i la llengua catalana que encara avui ens defineixen com a poble.

En aquesta data tan important pels menorquins i menorquines ens agradaria reivindicar la Diada del Poble de Menorca, com el dia d’un poble unit i en defensa d’una terra lliure, verda i justa. Per pàtria tenim una illa, amb un patrimoni físic i cultural el qual ens identifica i ens uneix, per això hem de ser conscient de la importància de conservar-lo i valorar-lo, tenint com a objectiu que les futures generacions puguin seguir gaudint d'allò que ara i abans ens ha fet créixer. Però fent i desfent tradicions les quals han de ser exemple d'una evolució d’una societat més lliure i igualitària.

Destacar, a més a més, que aquest any ens espera una activitat electoral intensa i on el sobiranisme menorquí haurà de marcar les passes per la lluita contra l’extrema dreta i per la defensa de la terra. Si més no, comencem l’any amb la campanya: La Força Jove, on els joves de Més per Menorca reafirmem el nostre discurs com a joves organitzats des de l’esquerra, l’ecologisme, l’antifeixisme i el feminisme en lluita per una Menorca que esdevingui completament sobirana. 

Aquesta diada, més que mai, hem de demostrar que som la força de Menorca. Visca Menorca lliure!

Aquesta Diada siguem la força de Menorca! Aquesta Diada siguem la força de Menorca!

ARTICLES RELACIONATS