< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.12
2019
El Jovent Republicà de les Illes celebram Congrés Federal

El passat dilluns dia 30 de desembre de 2019, les Joventuts d’Esquerra Republicana de les Illes Balears i Pitiüses, reunides a Binissalem, hem celebrat el nostre II Congrés Federal.

La Permanent sortint, liderada per na Maite Pons i Pons (Ferreries), ha exposat el seu informe de gestió d’aquests darrers dos anys. S’ha destacat el notable increment de militància arreu de les Illes, sobretot a Mallorca i a Menorca, les noves incorporacions d’Eivissa, la feina feta en aquest any electoral tan intens i l’èxit de les dues edicions organitzades de l’Escola Federal de Formació de l’organització.

La candidatura encapçalada per na Carme Gomila i Domínguez (Manacor) ha obtingut la unanimitat dels vots emesos. En aquest nou mandat l’acompanyaran, a la secretaria d’Organització, en Sergi Olvera i Maneu (Maó), i a la de Comunicació, en Biel Cursach i Perona (Artà).

A la cloenda del Congrés, el portaveu nacional de les Joventuts d’Esquerra Republicana, en Pau Morales i Romero, ha agraït a l’anterior permanent la feina feta i ha animat al nou equip a continuar en la línia ascendent de l’organització a les Illes. Finalment, la nova portaveu federal ha donat les gràcies per la confiança rebuda i ha emplaçat la militància a seguir treballant per enfortir el projecte republicà, socialista, feminista i ecologista que representam el Jovent Republicà arreu dels Països Catalans.

Fotografia del mateix dia 30, al Passeig des Born de Palma, a la manifestació de la Diada de Mallorca. Fotografia del mateix dia 30, al Passeig des Born de Palma, a la manifestació de la Diada de Mallorca.

ARTICLES RELACIONATS