< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.12
2017
Les JER-Illes celebram Congrés Federal

Coincidint amb la Diada de Mallorca, les Joventuts d’Esquerra Republicana - Illes Balears i Pitiüses hem renovat l’equip que liderarà aquesta nova etapa de dos anys

El passat divendres 29 de desembre de 2017, reunides a Palma, tot just un any després de l’anterior congrés, les JER-Illes acordàvem el canvi de relleu al capdavant de l’organització. 
 
Assumeix el repte d’encapçalar el projecte illenc na Maite Pons i Pons, de Menorca, que serà per tant portaveu durant els dos anys vinents. Na Carme Gomila i Domínguez, de Mallorca, es farà càrrec de les importants secretaries d’organització i finances. Segueix com a secretari de comunicació en Biel Cursach i Perona, també de Mallorca. Tanca aquest nou equip en Joan Ximenes i Anglada, portaveu de les JER-Menorca.
 
A l’acte hi assistiren, a part de la militància de les Joventuts d’Esquerra Republicana de les Illes Balears i Pitiüses, entre els quals Joan Albert Pons, portaveu sortint, el portaveu nacional de les JER, Pau Morales, la diputada electe al Parlament de Catalunya, Rut Ribas i el president d’Esquerra Republicana de Mallorca, Mateu Xurí. 

Cloenda del Congrés de les JER-Illes Cloenda del Congrés de les JER-Illes

ARTICLES RELACIONATS