< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.12
2014
Els JEN-PSM i les JERC-Illes enterren la Constitució Espanyola

Amdues joventuts independentistes qualifiquen de "morta i desfasada" la Carta Magna al·legant que cap persona nascuda després de 1960 l'ha poguda votar

Les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC) i els Joves d'Esquerra Nacionalista (JEN-PSM) han realitzat avui matí a la Plaça de les Columnes de Palma una performance per tal de mostrar el seu rebuig a la Constitució Espanyola. Les joventuts independentistes han enterrat simbòlicament la Carta Magna.

El Secretari General dels JEN-PSM, Albert Abad, ha manifestat que "mentre els Països Catalans reclamam el nostre dret a decidir, PP i PSOE uneixen forces per tal d'impedir la modificació de la Constitució i frenar la voluntat de tot un poble". Abad ha finalitzat qualificant de "morta la Constitució Espanyola".

Per la seva part, la Portaveu de les JERC-Illes, Esperança Mateu, ha assegurat que "el 6 de desembre no tenim res a celebrar". Mateu ha subratllat que "estem parlant d'un text que no ha estat votat per cap generació nascuda després de 1960, fet que posa en evidència la caducitat de la Constitució".

Finalment les joventuts independentistes han reclamat la unitat de totes les forces polítiques de l'esquerra nacional en un moment tant crucial per al nostre poble.

Dos representants de cada joventut. Dos representants de cada joventut.

ARTICLES RELACIONATS