< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.07
2021
Relleu al capdavant del Jovent Republicà de Mallorca

En el III Congrés de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Mallorca, celebrat a Manacor el passat dimecres dia 7 de juliol, s'ha materialitzat el fi d'un cicle liderat per en Biel Cursach i na Carme Gomila al capdavant de l'organització.

El nou equip el lidera en Josep Prohens (Santanyí, 2000), que és el nou portaveu, i en Diego Velasco (Sa Coma, 2001), que és el nou secretari d'organització, i té un mandat de dos anys.
 

La permanent sortint ha destacat que en aquest darrer mandat s’han bastit els fonaments d’un projecte polític que es demostra més necessari que mai a la nostra terra. En un context de precarietat juvenil estructural, accentuada per les conseqüències socials i econòmiques de la pandèmia de la COVID-19, d’emergència climàtica i de regressió de drets i llibertats en un Estat espanyol que menysté les diferents realitats nacionals que l’integren, l’única solució és l’alliberament social i nacional de Mallorca, en el marc d’uns Països Catalans confederats.


A la cloenda del Congrés hi han assistit diversos companys de les Joventuts d'Esquerra Republicana i d'Esquerra Republicana, entre els quals la diputada al Congrés pel Jovent Republicà, Marta Rosique, el president d'Esquerra Republicana a Mallorca, Joan Gaià, i el president d'Esquerra Republicana a les Illes Balears i Pitiüses, Mateu Xurí.

Visca Mallorca lliure! Visca la República dels Països Catalans!

Foto de la cloenda. D'esquerra a dreta: Marta Rosique (diputada del Jovent Republicà), Diego Velasco (nou secretari d'organització), Josep Prohens (nou portaveu), Carme Gomila (secretària d'organització sortint) i Biel Cursach (portaveu sortint). Foto de la cloenda. D'esquerra a dreta: Marta Rosique (diputada del Jovent Republicà), Diego Velasco (nou secretari d'organització), Josep Prohens (nou portaveu), Carme Gomila (secretària d'organització sortint) i Biel Cursach (portaveu sortint).

ARTICLES RELACIONATS