< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

23.12
2020
Siobhan Carrasco i Roger Brils escollits portaveu i secretari d’organització del Jovent Republicà d’Agramunt

El passat dimecres 23 de desembre, les Joventuts d'Esquerra Republicana d'Agramunt es van reunir per fer balanç de l'últim any en el seu tercer Congrés Local Ordinari. Marçal Escartín, portaveu durant els darrers dos anys ha afirmat que "aquest temps ens ha servit per iniciar un projecte jove, republicà i d'esquerres que al nostre poble trobàvem a faltar. Ara toca seguir lluitant per consolidar-lo, que més gent se sumi a les files del Jovent Republicà i avancem plegats per fer realitat els nostres objectius"

El passat dimecres 23 de desembre, les Joventuts d'Esquerra Republicana d'Agramunt es van reunir per fer balanç de l'últim any en el seu tercer Congrés Local Ordinari. Marçal Escartín, portaveu durant els darrers dos anys ha afirmat que
"aquest temps ens ha servit per iniciar un projecte jove, republicà i d'esquerres que al nostre poble trobàvem a faltar. Ara toca seguir lluitant per consolidar-lo, que més gent se sumi a les files del Jovent Republicà i avancem plegats per fer realitat els nostres objectius"
 
Després de la valoració d'aquest any intens, marcat per la pandèmia, s'ha escollit el nou equip encapçalat per Siobhan Carrasco i Roger Brils, que passaran al capdavant de la secció durant el pròxim any. La nova portaveu ha assenyalat que "en la situació que ens toca viure, és essencial que els i les joves ens organitzem i passem a l'acció per garantir els nostres drets i un futur digne. Cal seguir lluitant per fer d'Agramunt una vila feminista, ecologista, republicana, independentista, antiracista i en conclusió, un bon lloc per als i les joves."
 
D'altra banda, el nou secretari d'organització, Roger Brils, ha afirmat que
"des del municipalisme i seguint els eixos principals de l'organització, el Jovent Republicà d'Agramunt ha de continuar donant resposta a les necessitats de la nostra vila i del país. Per assolir-ho, garantir la bona organització i funcionament de la Secció Local és imprescindible i hi seguirem dedicant tots els nostres esforços."
 
En aquest sentit, l'equip apunta que en els temps que ens ha tocat viure, l'organització del jovent és una de les claus per lluitar i garantir tots els drets que alguns ens voldrien retallar, per aquest motiu, ha fet una crida a tots els i les joves d'Agramunt i de l'Urgell a organitzar-se per evitar qualsevol retrocés i seguir en el camí cap a la República Catalana.
 
La primera acció realitzada amb la nova Permanent va consistir en la distribució de cartells i octavetes als comerços locals  d’Agramunt. La campanya Pensa quan compris, duta a terme arreu dels Països Catalans, té com a objectiu principal promoure i reactivar el comerç local, que s’ha vist greument afectat per la pandèmia. A més, la campanya fomenta l’ús del català en l’etiquetatge, manifesta les mancances del model consumista actual, aposta pels productes de proximitat respectuosos amb el medi ambient, en defensa dels drets laborals  dels treballadors i la igualtat de gènere. 
 

Imatge del Congrés Local d'Agramunt  Imatge del Congrés Local d'Agramunt

ARTICLES RELACIONATS