Segueix-nos:
< Tornar enrere

Emancipació

03.11
2020
El govern de Catalunya aprova un decret per frenar els desnonaments de les famílies vulnerables

Les Joventuts d'Esquerra Republicana celebrem l'acció del govern de la Generalitat de Catalunya que ha aprovat un Decret Llei per aturar els desnonaments durant l’estat d’alarma. Aquesta mesura era imprescindible per donar resposta al malestar dels carrers i per combatre l’emergència habitacional que viu el país.

El Decret dona continuïtat a les polítiques d'habitatge dels darrers anys en defensa dels més vulnerables. I, a més a més, posa en el punt de mira, un cop més, els grans tenidors i la seva activitat criminal. L’habitatge és un dret i en cap cas ha de ser un bé d’especulació.

Celebrem aquesta notícia així com la resta de mesures socials que s'han fet públiques aquest dimarts 3 de novembre, com la deducció de l'IRPF per a les rendes més baixes per evitar que els treballadors es vegin penalitzats a l'hora de fer la declaració de la renda, noves ajudes al sector de la cultura i 20 milions d'euros destinats als treballadors autònoms.

L’habitatge és un dret i en cap cas ha de ser un bé d’especulació. L’habitatge és un dret i en cap cas ha de ser un bé d’especulació.