Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

04.09
2024
11S - La consciència de ser poble

Aquest 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, tornem a sortir als carrers per a reafirmar la nostra identitat com a nació i la nostra voluntat d’aconseguir la independència del nostre país. Un any més, ens veiem obligats a denunciar l'opressió sistemàtica de l'Estat espanyol, que limita les nostres aspiracions i impedeix el nostre desenvolupament com a poble. 

L'espoli fiscal, la repressió judicial i mediàtica, i l'atac constant als nostres símbols i a la nostra llengua i cultura són només algunes de les mostres de la persecució que l'Estat espanyol exerceix sobre Catalunya i els Països Catalans. Aquesta situació, que contradiu la nostra consciència i voluntat de ser un poble lliure, no només ens perjudica econòmicament, sinó que també ens priva de la llibertat per construir un futur propi, basat en la justícia social, la igualtat i la plena sobirania.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana denunciem com aquesta opressió ens impedeix abordar els reptes que afrontem com a generació i com a classe treballadora: la precarietat laboral, l'accés a un habitatge digne, les desigualtats o l'emergència climàtica, entre d’altres. La consciència de ser poble ens impulsa a exigir que l'Estat espanyol, amb la complicitat de les seves elits econòmiques, deixi d'imposar-nos un model de desenvolupament depredador i desigualitari, que ens allunya de les nostres aspiracions socials i nacionals. 

No acceptarem mai que ens menystinguin i ens tractin com a ciutadans de segona. Amb la nostra força exigim el dret a decidir el nostre futur, a construir una República Catalana independent, justa i solidària, ja que només així podrem garantir els drets i les llibertats del jovent del nostre país, així com de tot el jovent del conjunt dels Països Catalans. 

Aquest 11S, reivindiquem que #ÉsTempsDeLluita i renovem el nostre compromís amb l'alliberament social i nacional del nostre país. Impulsats per la consciència de ser poble, sortim als carrers per dir prou a l'opressió de l'Estat espanyol, per defensar els nostres drets i per construir un futur millor per a la nostra generació i la nostra classe! 

Convocatòries:

Barcelona - 16h – Estació de França
Girona - 16:45h – Gran Via de Jaume I (davant de la Delegació d'Economia i Hisenda)
Tarragona - 16h- Passeig de les Palmeres
Lleida - 16h – Avinguda de Catalunya (davant Delegació de la Generalitat de Catalunya)
Tortosa - 16h – Plaça del Bimil·lenari

Cartell de la Diada Nacional de Catalunya 2024 Cartell de la Diada Nacional de Catalunya 2024