Segueix-nos:
< Tornar enrere

ASSEMBLEA NACIONAL DE DONES

01.10
2015
Les JERC vam ser presents a la Comissió de Gènere del CNJC

Juntament amb les altres organitzacions i entitats assistents, el 29 de setembre, les JERC vam participar de la comissió de Gènere del CNJC on vam valorar allò ja realitzat i vam planejar els mesos vinents. Vam avaluar l’última campanya realitzada pel CNJC que duia per lema “La LGBT+fòbia perjudica greument la salut” en el marc del dia internacional contra la LGBT+fòbia, el 17 de maig.

A més, vinculat amb el punt anterior és necessari recordar la creació del nou Consell LGBTI. En el termini d’un any de la publicació de la llei contra l’homofòbia (Llei 11/2014), el 10 d’octubre, s’aprovarà el desplegament reglamentari que ha de garantir els drets d’aquests col·lectius i eradicar l’homofòbia, la bifòfia i la transfòbia.

Des del CNJC es fan diverses formacions i s’informa de com són les properes:  cursos de “Mirades creuades: joventut, gènere i interculturalitat" i “Perspectiva de gènere i moviment associatiu”. Hi ha també programat per els dies 12, 13 i 14 de novembre el IX Fòrum contra les violències de gènere, on hi serà present el CNJC.

En acord amb totes les persones que formen la comissió es van fer propostes formatives per portar a terme les pròximes sessions i es finalitza parlant de la possible acció a realitzar el dia Internacional contra la violència masclista, el 25 de novembre, un dia de vital importància on el jovent hem de ser-hi per desterrar desigualtats.

Comissió de gènere del CNJC Comissió de gènere del CNJC