< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

22.06
2020
El Jovent Republicà de Lleida renova la seva permanent local

Han escollit a Francesc Eritja com a nou portaveu local, rellevant a Oriol Olmo, que havia estat el portaveu aquests dos últims anys, en un congrés celebrat aquest dilluns 22 de juny

La militància de la Secció Local de Lleida de les Joventuts d’Esquerra Republicana va celebrar ahir el seu congrés local ordinari 2020, que va aprovar amb una àmplia majoria el nou equip, va elegir a Francesc Eritja com a portaveu, substituint a l’Oriol Olmo, escollit portaveu el 2018 i reelegit el 2019. També es va designar a Clàudia Lara com a secretària d’organització i política municipal, a Marc Martínez com a secretari de finances, a Gerard Pérez com a secretari d’activisme, a Esther Melgosa com a secretària de moviments socials, Oriol Martínez com a secretari d’ecologisme, a Júlia Ribes com a secretària d’acció estudiantil, a Meritxell Labodia com a secretària de feminismes, a Emma Fernàndez com a secretària LGTBI, a Eric Morell com a secretari de formació, i a Joan Vizcaya com a secretari de vertebració comarcal.

Tanmateix també s’ha elegit a la Francesc Eritja, Clàudia Lara, Txell Labodia i Joan Vizcaya com a nous consellers nacionals, és a dir, els representants del Jovent Republicà de Lleida al Consell Nacional de les Joventuts d’Esquerra Republicana, i que es sumen a l’Oriol Olmo, que ja és conseller nacional nat.

El portaveu va animar a tota la militància del Jovent Republicà de Lleida a seguir formant-se en els ideals de l'organització en la qual militen. Igualment va recordar que hem de seguir lluitant per uns països catalans independentistes, feministes, socialistes i feministes, i aconseguir portar tot això a Lleida per convertir-la en la ciutat que volem lliure de feixisme, LGTBIfobia i masclisme.

El Congrés Local ordinari, que va comptar amb la participació d’una trentena de militants, i també hi van ser presents el Josep Maria Baiget, president de la secció local de Lleida d’Esquerra Republicana, Ignasi Amor, regidor de Joventut a la Paeria, Neus Ramonet, presidenta de la secció comarcal del Segrià d’Esquerra Republicana, la Gemma Espigares, diputada al Parlament de Catalunya, el Pol Baldomà, portaveu regional de Ponent del Jovent Republicà, i Pau Morales, portaveu nacional del Jovent Republicà. Tots van destacar la força i l’activitat que ha anat desenvolupant la secció local els últims anys, amb un notable augment de militància i de l’activitat.

En conclusió, el Jovent Republicà de Lleida escollí, en congrés local ordinari, Francesc Eritja com a nou portaveu de l’organització a la ciutat de Lleida i al Segrià i renovà profundament la permanent local, fent-la més sensible amb la realitat comarcal, més paritària i més jove.

El Jovent Republicà de Lleida renova la seva permanent local El Jovent Republicà de Lleida renova la seva permanent local

ARTICLES RELACIONATS