< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.12
2021
Relleu al capdavant del Jovent Republicà de les Illes Balears i Pitiüses

El passat dijous dia 30 de desembre de 2021, les Joventuts d’Esquerra Republicana de les Illes Balears i Pitiüses, reunides a Manacor, hem celebrat el nostre III Congrés Federal.

La candidatura encapçalada per en Biel Cursach (Artà) ha obtingut la unanimitat dels vots emesos. En aquest nou mandat l’acompanyaran, a la secretaria d’Organització, en Sergi Olvera (Ciutadella), a la Secretaria de Comunicació, na Blanca Noguera (Ciutadella) i a la Secretaria d’Activisme, en Jordi Torres (Eivissa).

La Permanent sortint, liderada per na Carme Gomila (Manacor), ha exposat el seu informe de gestió d’aquests darrers dos anys. S’ha destacat el notable increment de militància arreu de les Illes, sobretot a Mallorca, l’èxit de la tercera edició de l’Escola Federal de Formació i la resiliència de l’organització en aquests temps tan difícils per dur a terme activitat política juvenil.

A la cloenda del Congrés hi han assistit diversos companys de les Joventuts d'Esquerra Republicana i d'Esquerra Republicana, entre els quals la diputada al Congrés pel Jovent Republicà, Marta Rosique, la portaveu nacional del Jovent Republicà, Kènia Domènech, el president d'Esquerra Republicana a les Illes Balear i Pitiüses, Mateu Xurí, i la Secretària autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística, Agustina Vilaret.

A dalt, foto de família davant l'estàtua del Rei En Jaume (Palma); a baix, a l'esquerra, Carme Gomila (portaveu sortint), a la dreta, Biel Cursach (portaveu entrant). A dalt, foto de família davant l'estàtua del Rei En Jaume (Palma); a baix, a l'esquerra, Carme Gomila (portaveu sortint), a la dreta, Biel Cursach (portaveu entrant).

ARTICLES RELACIONATS