< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2022
INDEPENDÈNCIA: CAP RENÚNCIA, CAP SUBMISSIÓ

El Jovent Republicà del Baix Besòs-Maresme iniciem, el pròxim 14 d'abril i coincidint amb la declaració de Francesc Macià de la República Catalana, una campanya que pretén tornar a posar sobre la taula la proposta del moviment independentista. El lema d’aquesta és “Independència: cap renúncia, cap submissió”.

L'organització juvenil pretén assumir el compromís amb el país i amb el seu procés d'alliberament nacional tot recuperant la força del moviment independentista juvenil i convertint-lo en el motor que tregui l'independentisme de l'estat de somnolència en el qual porta instal·lat des de l'any 2017. Ara bé, tot evitant caure en discursos sensacionalistes i buits de base objectiva.

La campanya es durà a terme a través d'accions, actes i propostes institucionals que tornin a obrir el debat sobre la independència en les dues comarques en les quals s'emmarca l'organització. A més, estarà composta per diferents eixos com són la defensa de la llengua catalana, l’evidència de la corrupció de la Monarquia espanyola o l'existència de l’espoli fiscal. En aquest sentit, pretenen mostrar els avantatges que tindria l'alliberament nacional del conjunt dels Països Catalans.

Pancarta amb l'eslògan de la campanya a Vilassar de Mar Pancarta amb l'eslògan de la campanya a Vilassar de Mar