< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2024
UN DARRER ESFORÇ PER TORNAR-HI

Després de 2 setmanes de campanya i de 3 anys de govern republicà, ara sí, ens trobem a punt de celebrar unes noves eleccions al Parlament de Catalunya. Després de mesos de feina incansable i de 14 dies explicant-ho arreu del territori ha arribat l’hora de la veritat, l’hora de decidir quin és el futur que volem pel nostre país.

Diumenge tenim dues opcions: retrocedir o seguir avançant. Nosaltres som partidaris de posar un punt i seguit a tota la feina feta, sobretot en clau juvenil.

A poques hores de posar punt i final a la campanya electoral toca fer balanç. Estem davant d’unes eleccions que semblen no acabar de motivar, on molta gent es mostra apàtica. La mostra més clara és la quantitat d’indecisos que encara hi ha avui.

La nostra feina ha estat la de sortir a cada plaça del Principat a explicar per què el nostre és el millor projecte (de fet, som els únics que tenim projecte). I ho hem fet més enllà d’actes o paradetes; ho hem fet quedant amb amics i familiars per explicar-los tots els avanços que no poden quedar envà. I ho hem fet així perquè nosaltres som com tots ells. Som gent normal i corrent que només busquem millorar la vida d’aquells que ens envolten. I això ho hem fet millorant les condicions de la T-Jove, proveint gratuïtament de productes menstruals, garantint habitatge pels joves del nostre país, rebaixant les taxes universitàries... Ho hem pogut explicar perquè ho hem fet, i perquè ho hem fet bé.

Segur segur que ens ha faltat temps per explicar-nos encara molts més i, fins i tot, d’haver fet més feina. Però ara ha arribat l’hora de la veritat. Ha arribat l’hora de consolidar tots aquells vots que hem anat guanyant a les converses familiars i amb amics. I és important fer-ho perquè ens hi va el país. Perquè el 12 de maig no podem vendre el país a la Moncloa o als interessos neoliberals de temps passats. Perquè el 12 de maig és una oportunitat per seguir fent feina que, en definitiva, s’emmarca dins de la construcció nacional. Perquè hem demostrat que sabem com transformar un país. I ho seguirem fent perquè el dia que siguem una Estat de ple dret ja haurem posat els fonaments del model del país que volem.

Joves del Baix Besòs, Joves del Maresme, Joves de Catalunya. No renunciem a res, diumenge sortim a omplir les urnes de vots independentistes i d’esquerres.
 

Aquest 12M, TORNEM-HI! Aquest 12M, TORNEM-HI!