< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.09
2010
11 de setembre

Aquest any la diada de l'11 de setembre és encara més important que mai. Després de la manifestació massiva del 10j, en que més d'un milió de persones van sortir al carrer a demanar la independència, no podem deixar que la flama s'apagui. Els autonomistes, els federalistes utòpics, els espanyolistes... tots ells voldrien que la manifestació hagués comportat un punt i final, però no els hi donarem aquesta alegria.

Cada dia tenim més motius per seguir lluitant, i cada dia són més les persones que se sumen a les nostres reivindicacions. Després de les retallades de l'estatut aquest estiu hem vist com seguien les retallades, aquest cop en infraestructures, que se sumen a les retallades socials que han comportat la reforma laboral i les mesures del PSOE contra la crisi, totes elles amb la benedicció de la dreta catalana.

 Per això les JERC fem una crida al jovent dels països catalans a sortir al carrer aquest 11 de setembre, per demostrar que l'estiu no només no ha aconseguit fer oblidar els anhels de llibertat de la manifestació del 10j sinó que encara els ha reforçat, i que tenim clar que el futur del jovent passa per seguir enfortint el nostre projecte independentista d'esquerres, per tal de garantir els nostres drets socials i la llibertat nacional dels Països Catalans