< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.11
2012
14N Vaga General: el futur és nostre!

El Jovent Independentista sortirem al carrer per aconseguir un futur de llibertat, benestar i oportunitats!

El pròxim dimecres dia 14 novembre, diferents agents sindicals, socials i polítics han convocat una vaga general coincidint amb la vaga europea que afectarà a Portugal, Itàlia, Grècia, l'Esta espanyol i els Països Catalans. És per això, que el jovent independentista sortirem al carrer per a mostrar el nostre profund desacord amb les polítiques de retallades imposades des d'Alemanya i per la Troika que s'estan carregant el nostre futur.

Per això, el pròxim dimecres tota la ciutadania estem cridats a aturar-ho tot, a buidar els nostres centres de treball, aules, etc. i ocupar els carrers. Perquè n'estem farts de tanta misèria, toca construir un país diferent, toca construir el nostre futur!

Article d'opinió del secretari de moviments socials de les JERC:

Amb 30.000 joves que s'han vist obligats a marxar fora per guanyar-se la vida a Catalunya, amb 1'7 milions d'aturats als Països Catalans, en plena onada de retallades que no tenen per objectiu protegir els ciutadans sinó els bancs, amb governs de dretes que ens manipulen dia a dia i amenacen el nostre benestar, no podem restar quiets veient com setmana rere setmana perdem benestar i oportunitats.
És el moment d'organitzar-nos conjuntament amb sindicats i organitzacions socials per aturar l'onada de cops que cauen sobre els nostres drets.

Només si actuem de forma ferma i conjunta per a defensar els nostres drets socials tindrem garanties per afrontar també el procés d'emancipació nacional. Es tracta de fer el país de tots i això comença cada dia. Per poder garantir que farem el país que volem cal que anem junts per a defensar la societat en la que volem viure i ens volen prendre.

Aquesta vaga europea és la oportunitat que tenim tots els joves i treballadors d'Europa per a defensar un altre model de vida basat en la protecció social i la distribució de la feina i la riquesa, que respecti les identitats nacionals i la sobirania dels pobles.

Cal que el jovent sigui el principal agent de mobilització i protesta davant d'aquells que ens estan robant el futur cada dia.

El 14N tots a la vaga!