< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

22.04
2007
300 anys després: Rebel·la't !

Manifestació: 300 anys després: rebel·la't 5 de maig de 2007 18.00 hores Plaça Sant Agustí, València (Països Catalans) 1707. Des de la conquesta del rei Jaume I, el País valencià, juntament amb les Illes Balears i Pitïuses, el Principat de Catalunya (amb Andorra, Perpinyà i la Franja de Ponent) i Aragó, fórem la primera potència mundial, vàrem dominar la Mediterrània i fórem els països més avançats del món.


Manifestació: 300 anys després: rebel·la't

5 de maig de 2007
18.00 hores
Plaça Sant Agustí, València (Països Catalans)


1707. Des de la conquesta del rei Jaume I, el País Valencià, juntament amb les Illes Balears i Pitïuses, el Principat de Catalunya (amb Andorra, Perpinyà i la Franja de Ponent) i Aragó, fórem la primera potència mundial, vàrem dominar la Mediterrània i fórem els països més avançats del món.

Però el 25 d’abril de 1707, a Almansa, vam perdre la batalla més important per a valencians i catalans. Els castellans ens conqueriren, ens cremaren i arrasaren ciutats com Xàtiva. Els castellans destruïren l’antic Regne de València. Van crear una Espanya on valencians, catalans i illencs no existíem i ens van condemnar a un espoli fiscal que encara ara ens pren milers de milions d'euros que perd la nostra qualitat de vida. Els castellans ens colonitzaren, desferen la nostra identitat i ens dividiren, i ara, des de Madrid propugnen l'apagada de la nostra llibertat d'expressió posant en perill les emissions de TV3 al País Valencià

Aquesta colonització encara continua. Estem encara dividits. I estem encara sotmesos a Espanya, pagant tots els seus capritxos, mentre el País Valencià va a menys. Les nostres infraestructures, la nostra educació, la nostra cultura es veuen relegades a un segon pla en favor de grans esdeveniments que tapen les vergonyes del Partit Popular

Recuperem el País Valencià, recuperem la nostra identitat, recuperem el que és nostre, recuperem el benestar, recuperem la unitat d’uns Països Catalans, on tornarem a ser lliures.

300 anys després. Ara, guanyarem.


video promocional

cartell25maigpetit-811-222.jpg cartell25maigpetit-811-222.jpg