< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.09
2009
Actes del dia 13 se Setembre

En el marc del proper diumenge 13 de setembre les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord han organitzat un conjunt d’activitats reivindicatives i festives, aquestes activitats són les següents:

12h Torneig de bitlla catalana

13h Xerrada sobre la futura llei de consultes populars amb Pere Aragonès (diputat i portaveu de la llei al parlament) i Oriol junqueras (diputat al parlament europeu).

14h Dinar popular amb amanida, botifarra amb seques, pa amb tomàquet, all i oli, beguda, postre i xarrup (10€; menors de d'edat, 7€). A més a més hi haurà un sorteig d'un lot de productes agrícoles del Maresme, begudes de la terra i plantes aromàtiques.

16h Parlaments amb Albert Gaspà, joventuts d'Aralar, cap de llista Esquerra Arenys de Munt, Gerard Coca i Joan Puigcercós.


A partir de les 10h i durant tot el dia, paradeta a la zona d'entitats (final de la riera) amb jocs per la llengua per a la canalla al matí i tastet de begudes de la terra i carquinyolis per 3€ a la tarda. A més venda de material independentista i música en directe durant tot el dia.

 
Aquest horari s’actualitzarà si hi ha algún canvi d’última hora.