< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.09
2006
Actes per la Diada Nacional de Catalunya

Els actes de la Diada Nacional de Catalunya arreu del Maresme i el Barcelonès Nord són els següents:

BADALONA
Dijous 10 de setembre
23:50h: A La Plana, ofrena floral i beguda

Divendres 11 de setembre
10:00h: A la Plaça de la Constitució, ofrena floral i, a continuació, parlaments d’Oriol Rius (portaveu de les JERC Badalona) i Uriel Bertran (Diputat d’ERC al Parlament).


MALGRAT DE MAR
Divendres 11 de setembre
Ofrena floral


TORDERA
Dijous 10 de setembre
20:30h: Concentració a la Plaça Joan Rabert i Marxa de Torxes per la Independència. Seguidament, recital de poesia, lectura d’un manifest i pica-pica gratuït pels assistents.

Divendres 11 de setembre
12:00h. Ofrena floral a la Plaça Lluís Companys


SANT ANDREU DE LLAVANERES

Dijous 10 de setembre
22:30h: Al Passeig de la Mare de Déu de Montserrat, tastet de begudes de la terra i ofrena floral. Parlaments amb membres d’ERC Llavaneres, Núria Font (portaveu JERC Llavaneres) i Pere Aragonès (diputat de JERC al Parlament).

MATARÓ

Dijous dia 10
Enguany l’acte polític i el sopar popular es realitzarà a la Plaça dels Corrals on s’accedeix pel mateix local d’ERC (Carrer Hospital 9-13) o pel Carrer Pasqual Madoz o Sant Pelegrí, on a les 20:30 Hi intervindran:

Joan Tardà (Diputat al Congrés espanyol)
Pere Aragonès (Diputat maresmenc al Parlament de Catalunya)
Gerard Coca (Portaveu Nacional de les JERC)

A les 21h es celebrarà el Sopar Popular de la diada, que constarà de: amanida verda amb embotits i botifarra a la brasa amb llesques de pa de pagès, vi i aigua. (el preu serà de 6 euros)


Divendres dia 11
Com cada any, us animem a participar a la comitiva d’Esquerra i JERC en l’Ofrena floral a la Plaça Rafael Casanova que realitzem en homenatge a tots els defensors de les llibertats Nacionals de Catalunya.

Hora: 10:30
Lloc de trobada: Avinguda puig i Cadafalch (davant del monòlit)