< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

19.06
2008
Anna Balada, regidora a Teià

El passat 22 de maig el Ple de l’Ajuntament de Teià escollí la nostra companya Anna Mª Balada com a nova regidora al govern del seu municipi ocupant les regidories d’Hisenda i Mobilitat. Balada es l’actual Secretària d’Organització i de la Dona de les JERC Maresme - Barcelonès Nord, i es converteix en la segona regidora de les JERC a la comarca del Maresme.

En un ple breu però intens, en que l’Alcalde Sr. Andreu Bosch li feu lliurament del pin de plata amb l’escut de Teià, la nova regidora fou interpel·lada pels grups de l’oposició sobre l’estat de la liquidació pressupostària de l’exercici 2007, pregunta a la qual respongué explicant que l’elevat volum de feina que gestiona l’àrea d’Hisenda ha fet impossible la liquidació definitiva i que s’està treballant per a la seva presentació i aprovació al proper ple del mes de juliol.

En les poques setmanes que porta al càrrec Balada ha iniciat una frenètica activitat entorn de dos àrees clau. D’una banda la gestió dels problemes de mobilitat en transport públic i privat al municipi així com l’elaboració de mesures per a la promoció del transport públic entre la gent jove, les quals es presentaran de cara al setembre, i de l’altra el control sistemàtic de la despesa pública, intentant buscar la major eficiència en la gestió dels diners públics.