< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.10
2008
Arranquen les VII Jornades contra la Hispanidad

Les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord van donar dilluns passat el tret de sortida a les VII Jornades contra la Hispanidad.

Dilluns, a l'edifici Polydor de St Adrià de Besòs, Elisenda Paluzie va explicar davant una trentena de persones l'espoli fiscal que pateix Catalunya, i en el posterior debat es va parlar sobre el nou model de finançament proposat pel Govern de la Generalitat i CiU. No obstant, va quedar clar que l'única solució a l'espoli fiscal és la independència.

Ahir dimecres, doble sessió de les Jornades:

A Badalona, Hèctor López Bofill va parlar davant una cinquantena d'assistents sobre l'Estatut, i les denúncies que ha rebut al Tribunal Constitucional.

A Vilassar de Mar, amb la participació d'una seixantena de persones, entre elles presència d'altres partits i entitats de la comarca, Anna Simó va parlar sobre la crisi econòmica i va criticar la retallada d'inversió en polítiques socials com a pedaç per solucionar-la. La xerrada va generar un intens debat.

Us animem a participar als propers actes. Recordeu que podeu consultar el programa a www.jerc.cat/maresme/espanyanotestima