< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.10
2008
Cap de setmana contra la Hispanidad.

El passat 11 d’octubre les JERC Maresme-Barcelonès Nord van omplir al dia amb diferents actes.

 

A Tordera van tancar les jornades amb un torneig d’icestock a la pista de l’Amistat, seguida d’una xocolatada per a tots els participants i finalment una tertúlia amb Alfons López Tena.

 

El mateix dia Badalona feia activitats infantils per la tarda i tot seguit una xerrada, amb el diputat Uriel Bertran, anomenada “Pregunta-li al teu diputat” amb una vintena d’assistents.

 

Diumenge 12, el mateix dia de la Hispanitad, Alella feia una xerrada sobre el finançament amb Antoni Soy, amb una quarantena d’assistents. Per la tarda videofòrum amb la pel·lícula Salvador.

 

Malgrat organitzava una botifarrada amb fesols del ganxet, després un obert de bitlla catalana i finalment un concurs d’all i oli. Cal dir que l’ajuntament de Malgrat va posar traves al concert amb els horaris tot justificant-ho amb una ordenança emmarcada als espais privats i no públics, espai que demanaven les JERC Malgrat.

 

Per la seva banda Arenys de Mar, amb una seixantena d’assistents presentava la xerrada “12 d'octubre: una data per una nova consciència” amb Agustí Barrera, Jordi Bilbeny i Ramon Verdaguer, els tres ponents van coincidir en donar un punt de vista diferent a l’oficial. A més van repartir octavetes per tal de manifestar quin és l’objectiu de la Hispanitad.

 
 

A partir de les 18.00 Santa Susanna va organitzar una botifarrada i diferents concerts de hip hop, un acte que va reunir més de 100 persones.

 

Us recordem que encara queden actes, divendres a Arenys de Mar, xerrada amb Elisenda Paluzie, i tancat les Jornades contra la Hispanitad diferents actes a Teià.