< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.03
2007
Cinquena acció de les JERC pel traspàs de la Renfe: "Estem farts d'arribar tard a classe i a la feina"

Una dotzena d’activistes han reclamat el traspàs immediat de competències a l’estació de Sant Andreu de Llavaneres

Davant la precarietat del servei de Rodalies de Renfe, i atesos els últims aconteixements de Sitges i Passeig de Gràcia i les avaries de les últimes setmane, que han esgotat la paciència de les persones usuàries, les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord han protestat aquest migdia a l’estació de Sant Andreu de Llavaneres per exigir el traspàs immediat dels serveis de Rodalies i Regionals de Renfe a la Generalitat de Catalunya, acompanyat de la dotació pressupostària per tal de fer front a aquest servei.

Una dotzena d’activistes han reclamat el traspàs immediat de competències a l’estació de Sant Andreu de Llavaneres

Davant la precarietat del servei de Rodalies de Renfe, i atesos els últims aconteixements de Sitges i Passeig de Gràcia i les avaries de les últimes setmanes, que han esgotat la paciència de les persones usuàries, les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord han protestat aquest migdia a l’estació de Sant Andreu de Llavaneres per exigir el traspàs immediat dels serveis de Rodalies i Regionals de Renfe a la Generalitat de Catalunya, acompanyat de la dotació pressupostària per tal de fer front a aquest servei.

La concentració de les JERC ha tingut lloc aquest migdia a les 13.30 h. Els joves independentistes han desplegat una pancarta en què es podia llegir “NO PERDEM EL TREN. Traspàs ja!”, i han repartit octavetes per informar de l’actual situació del servei de Rodalies i per proposar com a solució el traspàs de competències a la Generalitat.

Hèctor Montero, secretari regional de Comunicació, ha declarat que “els joves i les joves del Maresme i el Barcelonès Nord som un col·lectiu especialment perjudicat per les deficiències del servei de Rodalies, atesa la situació geogràfica de les nostres comarques” i que “estem farts d’arribar tard a classe i a la feina”. Sobre la campanya per no pagar bitllets convocada per avui, Montero ha declarat que “donem suport a aquesta campanya per coherència i per justícia social, ja que en tot aquest temps d’avaries i servei deficient Renfe mai no ha tornat l’import del bitllet als usuaris, i per l’espoli fiscal a què està sotmès el nostre país, perllongat per l’Estatut Mas-Zapatero, que evita que Catalunya pugui fer-se càrrec d’uns serveis de qualitat per als seus ciutadans i ciutadanes”.

capdepera_010_medium-1100-335.jpg capdepera_010_medium-1100-335.jpg