< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.11
2008
Coastwatch

El passat diumenge 16 de novembre les JERC Badalona van iniciar la campanya de Medi Ambient i Mobilitat, anomenada Defensem Badalona.

Amb aquest inici de campanya, una quarantena de persones van dur a terme un Coastwatch, és a dir, una activitat que te com a objectiu fer un mostreig de residus sòlids de les platges, en aquest cas el mostreig es va fer en les platges del Pont del Petroli, de l’Estació, dels Patins de Vela i dels Pescadors.

L’activitat, que va ocupar tot el matí, va servir per posar de manifest la falta de neteja a les platges badalonines en temporada baixa. En aquest sentit el portaveu local, Oriol Rius, subratlla que “És necessari millorar la neteja, no fer-ho únicament amb dos operaris” i a més afirma que “Cal fer una revisió immediata del col·lector

A més d’evidenciar el mal estat de les platges, la secció local reivindica una neteja immediata de les rieres que formen el litoral Badaloní, sense oblidar que cal dur a terme un control de les aigües acumulades.

Finalment la secció local farà una tertúlia el proper dimecres 19 a la seu local sobre transport públic amb Blai A. Dupasquier, mebre de la Plataforma per al Transport Públic.