< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.03
2013
Comencen amb força les JERC de Santa Coloma de Gramenet!

Avui més de 60 persones han assistit a la presentació de les JERC de Gramenet, que ha estat tot un èxit. El Jovent Independentista s'ha tornat a organitzar a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet, amb l'objectiu de "trencar cadenes" i lluitar des de la ciutat per millorar la situació de vida del jovent, i, alhora, contribuir a impulsar l'independentisme local. Gramenet no és una ciutat fàcil per a l'independentisme, però és en aquestes ciutats de l'àrea metropolitana on ens juguem la victòria o derrota del 'Sí'. Les JERC Gramenet lluitaran per defensar els drets socials, una democràcia transparent i participativa i uns Països Catalans lliures i justos, i alhora també vetllaran per fer de Santa Coloma una ciutat on viure-hi sigui més fàcil, i on el jovent tingui oportunitats d'un futur digne.

Com ha dit avui la nova portaveu de la Secció Local, la Verònica Naharro: "Gramenet votarà 'Sí' a la independència, i el jovent tenim molt a fer i molt a dir per aconseguir fer realitat aquest somni!". 

Durant l'acte de presentació també han intervingut en Jordi Cañigueral, president d'ERC Gramenet, l'Oriol Rius, portaveu de les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord, en Gerard Gómez, portaveu nacional de les JERC, la Marta Vilalta, diputada de les JERC, i l'Anna Simó, portaveu d'ERC. Tots ells han coincidit en donar la benvinguda a les noves JERC Santa Coloma i han destacat el valor i la valentia de dir prou a tot el que ens asfíxia com a joves i d'organitzar-se per canviar aquesta realitat que no és justa.

Endavant el Jovent Independentista de Santa Coloma de Gramenet!

Visca les JERC i visca Santako independentista i d'esquerres!

Alguns dels membres de les JERC Gramenet Alguns dels membres de les JERC Gramenet