< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.04
2016
Crònica de la presentació de JERC Malgrat de Mar

El passat dissabte 2 d’abril vam engegar un projecte il·lusionant. Des d’aquest moment la nostra vila compta amb una dotzena de joves decidits i amb ganes de fer bona feina. L’acte de presentació va tenir lloc  a les “Peixateries Velles”, cèntrica plaça del nostre municipi plena de gom a gom per l’ocasió.
Gent del poble, representants d’ERC de Malgrat i militants de les JERC vinguts d’arreu del país van ser-hi presents. 

L’acte va començar amb el discurs del nostre portaveu, l’Arnau Marès, que amb la seva oratòria sòlida i commovedora va delectar tots els assistents.
Posteriorment, va ser el torn de la resta dels integrants de la formació. Un per un es van donar a conèixer al públic, que escoltava amb molta atenció cada una de les presentacions.
Per acabar els torns de paraula van parlar els tres convidats a l’acte.
En primer lloc la Teresa Verdaguer, militant d’ERC de Malgrat, va remarcar la importància de tenir un jovent implicat en la política local.
En segon lloc en Pau Morales, portaveu regional del Maresme i el Barcelonès-Nord de les JERC, va explicar amb detall què representem com a formació i quins són els nostres objectius.
Finalment en Pere Aragonès, Secretari d’Economia de la Generalitat, va destacar que és positiu que el jovent s’impliqui en la política d’esquerres, republicana i catalanista.
Una vegada conclòs l’acte, es va donar pas a un petit “pica-pica” on tots els presents van poder conversar i conèixer-se millor. 

Tot plegat va fer que el dissabte fos una jornada memorable on tothom va gaudir d’allò mes.
Ara, una vegada fetes totes les presentacions, mans a la obra i a treballar per un poble i una Catalunya millor.

Salut, República, i visca les JERC!

Secció Local JERC Malgrat de Mar Secció Local JERC Malgrat de Mar