< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.07
2014
Des del Maresme i el Barcelonès Nord cap a l'Acampada Jove 2014!

El proper 17, 18 i 19 de juliol es celebrarà la 19a Acampada Jove a Montblanc, el festival político-musical més gran dels Països Catalans, que aplega milers de joves independentistes d'arreu del país en uns dies i nits plens de xerrades, tallers, gimcanes, activitats, concursos i concerts. En aquesta notícia parlem de tot el que cal saber per anar a l'Acampada Jove 2014 des del Maresme o el Barcelonès Nord. 

El proper 17, 18 i 19 de juliol es celebrarà la 19a Acampada Jove a Montblanc, el festival político-musical més gran dels Països Catalans, que aplega milers de joves independentistes d'arreu del país en uns dies i nits plens de xerrades, tallers, gimcanes, activitats, concursos i concerts.
 
Els maresmencs Ebri Knight tocaran a l'Acampada Jove al costat d'altres grups catalans destacats com els Amics de les Arts, Txarango, Aspencat, Oques Grasses, Els Pets, Brams, Itaca Band i molts més, i els internacionals Green Valley, Talco i Juanxo Skalari y la Rude Band, entre d'altres.
 
A més els vilassarencs A Trenc d'Alba participaran del concurs de grups novells dels Països Catalans, el Música Jove, que se celebrarà a la Plaça de Montblanc divendres a la tarda.
 
Es poden aconseguir entrades per a l'Acampada Jove 2014 per internet o als punts de venda de Badalona (Discos Jòcar, C/ del Mar) o Mataró (El Públic, C/ d'en Xammar). També hi ha la possibilitat d'anar fins a Montblanc i tornar en autobus des de Mataró o des de Barcelona, per a més informació, www.acampadajove.cat/autobusos
 
El 17, 18 i 19 de juliol tothom cap a Montblanc, visca el jovent independentista! #RevolucióDelSiSi

Vine a l'Acampada Jove 2014 en autobus! Vine a l'Acampada Jove 2014 en autobus!
Spot de l'Acampada Jove 2014