< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

11.07
2016
Des del Maresme i el Barcelonès Nord cap a l'Acampada Jove 2016!

El proper 14, 15 i 16 de juliol es celebrarà la 21a Acampada Jove a Montblanc, el festival político-musical més gran dels Països Catalans, que aplega milers de joves independentistes d'arreu del país en uns dies i nits plens de xerrades, tallers, gimcanes, activitats, concursos i concerts. En aquesta notícia parlem de tot el que cal saber per anar a l'Acampada Jove 2016 des del Maresme o el Barcelonès Nord. 

El proper 14, 15 i 16 de juliol es celebrarà la 21a Acampada Jove a Montblanc, el festival político-musical més gran dels Països Catalans, que aplega milers de joves independentistes d'arreu del país en uns dies i nits plens de xerrades, tallers, gimcanes, activitats, concursos i concerts.
 
Enguany comptem amb dos grups maresmencs, Lágrimas de sangre i Ebri knight, que tocaran a l'Acampada Jove al costat d'altres grups catalans destacats com Miquel del Roig, Buhos, VaDeBo, Auxili, Strombers, i molts més, i els internacionals Green Valley i Talco  entre d'altres.
 
A més els vilassarencs En Quarantena participaran del concurs de grups novells dels Països Catalans, el Música Jove, que se celebrarà a la Plaça de Montblanc divendres a la tarda.
 
Es poden aconseguir entrades per a l'Acampada Jove 2016 per internet a www.acampadajove.cat/venda-entrades.
També hi ha la possibilitat d'anar fins a Montblanc i tornar en autobús des de Mataró o des de Barcelona, per a més informació, www.acampadajove.cat/com-arribar.
 
El 14, 15 i 16 de juliol tothom cap a Montblanc, visca el jovent independentista! 

Cartell Acampada Jove 2016 Cartell Acampada Jove 2016