< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

10.10
2013
El 12-O el Jovent sortim al carrer per dir que no tenim Res a Celebrar!

Les Joventuts d’Esquerra Republicana, JERC, davant de la jornada festiva de dissabte, 12 d’octubre, dia de la Hispanitat, organitzem i participem en actes arreu del territori per reivindicar que el jovent independentista no tenim res a celebrar. A la vegada, les JERC aprofitem aquesta jornada per explicar i reivindicar que els valors d’aquesta diada de la Hispanitat són completament contraris als valors que defensem les JERC.
 
Mentre la Hispanitat commemora un genocidi i s’aprofita per treure els tancs al carrer, nosaltres reclamem pacíficament la llibertat, el dret a decidir del nostre poble i el foment de la democràcia. És per això que novament arreu del territori el jovent de les JERC prendrem la paraula per recordar que Espanya és genocidi i que la nostra lluita és per la llibertat, per la igualtat, per la justícia, i pel respecte.
 

Les JERC Maresme i Barcelonès Nord celebrem les nostres Jornades contra la Hispanitat. Reivindiquem des del nostre territori que per nosaltres, el 12 d'Octubre no hi ha res a celebrar i que no formem part d'aquells que celebren un genocidi i una gran tragèdia.

Per a poder-ho combatre, s'han organitzat una sèrie d'actes al nostre territori:

DISSABTE 12 d'OCTUBRE

Sant Adrià de Besòs- Dissabte 12 d'Octubre a les 10h. Parada i desplegament de pancarta on hi haurà escrit: "Sant Adrià no celebra un genocidi" a la Plaça de la Vila.

Premià de Mar- Dissabte 12 d’Octubre a les 11h. Acció reivindicativa davant de la caserna de la Guàrdia Civil. Ens trobarem al Parc de Dr.Ferran per poder-hi anar junts. 

Cabrils- Dissabte 12 d’Octubre a les 14h. IV Botifarrada contra la Hispanitat a Cabrils al Parc Anselm Clavé (davant del CC La Fàbrica). Hi intervindran Pere Aragonès i Oriol Amoròs (ERC). El menú costarà 6€ adults i 4€ petits.

Badalona- Dissabte 12 d’Octubre a les 19h Concentració més passejada pel C/ del Mar fins arribar a la plaça de l’Ajuntament on es llegirà un manifest.

DIUMENGE 13 d’OCTUBRE

Mataró- Diumenge 13 d’Octubre a les 11.30h I Ruta dels Carrers de la Vergonya amb la presència d’Eduard López(ERC). L’acte consistirà en una passejada pels carrers de Mataró per modificar-ne uns quants i finalitzarà amb la lectura de Manifest a la Plaça Espanya. El lloc de trobada serà al C/Miquel Biada cantonada amb C/ Pizarro.

Us animem a participar-hi! El 12 d'octubre res a celebrar, molt a guanyar!