< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.11
2017
El 21D guanyem a les urnes, culminem la República!

El 21 de Desembre se’ns presenten unes eleccions il.legítimes, imposades per l’Estat i en un context de repressió i de violència estatal impròpia d’una democràcia.

El país necessita la defensa de les seves institucions i de la República, el rebuig frontal a l’article 155 i la llibertat immediata dels nostres presos polítics. És per això que les JERC hem decidit, a contracor, presentar-nos de la mà d’Esquerra Republicana  a unes noves eleccions , molt allunyades del que ens agradaria, per guanyar un cop més a les urnes.

Necessitem que la veu de la gent jove sigui al Parlament perquè no entenem la construcció d’un nou país sense la participació del jovent.
És per això que el passat 8 de novembre vam escollir els i les candidates de la demarcació de Barcelona, i el divendres dia 10 vam ratificar les llistes electorals en Consell Nacional.

Al Maresme i Baix Besòs la persona escollida per representar a la joventut del territori és l’Esther Guirao i Valenzuela (Mataró, 1994). Un perfil idoni per assumir aquesta responsabilitat. Ha participat de multitud d’espais i organitzacions, fet que l’ha permès assolir un perspectiva i una experiència tant necessària per la construcció d’una República lliure i radicalment justa.

Un cop més sortim a guanyar i a demostrar que som el fil roig del combat.

PER LA REPÚBLICA DEL JOVENT!

Imatge candidats i candidades al consell nacional de les JERC Imatge candidats i candidades al consell nacional de les JERC