< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.11
2008
El Congrés regional del Maresme-Barcelonès Nord escull Albert Gaspà portaveu

El passat 25 d’octubre les JERC—Maresme—Barcelonès Nord van celebrar el seu IV Congrés Regional a Alella. El Congrés va permetre la renovació de la Permanent Regional, renovar els representants de les dues comarques al Consell Nacional i aprovar la Ponència Estratègica.Els nous membres de la Permanent Regional, aprovats per una molt àmplia majoria són Albert Gaspà (portaveu), Laura Martínez (Organització i finances), Xavi Roger (Campanyes i Formació), Oriol Rius (Comunicació i Premsa), -Hèctor Montero (Moviments Socials) i Jordi Romaguera (Medi Ambient). La Ponència Estratègica, aprovada també per una àmplia majoria especifica que “després de l’augment de la militància de l’últim any cal una consolidació qualitativa d’aquesta”.

El passat 25 d’octubre les JERC—Maresme—Barcelonès Nord van celebrar el seu IV Congrés Regional a Alella. El Congrés va permetre la renovació de la Permanent Regional, renovar els representants de les dues comarques al Consell Nacional i aprovar la Ponència Estratègica.Els nous membres de la Permanent Regional, aprovats per una molt àmplia majoria són Albert Gaspà (portaveu), Laura Martínez (Organització i finances), Xavi Roger (Campanyes i Formació), Oriol Rius (Comunicació i Premsa), -Hèctor Montero (Moviments Socials) i Jordi Romaguera (Medi Ambient).
La Ponència Estratègica, aprovada també per una àmplia majoria especifica que “després de l’augment de la militància de l’últim any cal una consolidació qualitativa d’aquesta”.
En acabar el nou portaveu, Albert Gaspà, afirmà que "La democràcia interna torna a funcionar. Som un equip que recull l'experiència acumulada de l'organització i que integra gent nova amb ganes de treballar. Seguirem fent creixer les JERC-Maresme i Barcelonès Nord i lluitant per millorar les condicions de vida del jovent de territori i extenent el missatge independentista".

congresmaresme-594.jpg congresmaresme-594.jpg