< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.05
2006
El jovent avança amb Esquerra

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya van presentar el passat 22 de maig la campanya de les eleccions al Parlament Europeu del proper 7 de juny. Les JERC plantejen aquests comicis com una de les oportunitats que te l’esquerra del nostre país per contruïr una Europa social, sostenible i una Europa de les nacions, un objectiu lluny del que aplica actualment la Unió Europea.

 El programa de les JERC lluny de l’actual model, el de les 65 hores, poc transparent dels Estats, propasa millores en la cultura, llengua, polítiques socials - enfocades en gran part a l’habitatge – l’educació, el feminisme i salut.

 En aquest conext el jovent independentista aposta per la coalició l’Europa dels Pobles-Verds, amb Oriol Junqueras com a cap de llista d’Esquerra i Arseni Armengou com a candidat de les JERC.

 Les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord participaran en els actes centrals d’ambdues comarques:
 Al Barcelonès Nord l’acte serà una trobada de proximitat amb Joan Puigcercós, al Centre Cívic de Dalt la Vila ( Germà Bernabé, s/n) el dimarts 2 de juny a les 20.00, on s’hi durà a terme una xerrada col·loqui amb un petit refrigeri al badiu del centre cívic.
 Per la seva banda, a la comarca del Maresme l’acte central tindrà lloc a Canet de Mar també el 2 de juny a les 20.00 a l’Envelat Vil·la Flora ( Riera Gavarra, s/n ), l’acte comptarà amb la presència d’Oriol Junqueras, Joan Ridao i Jordi Solé.