< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.03
2007
El jovent independentista aterra a Malgrat de Mar

Les JERC fan palesa la seva força a la comarca i creixen amb la fundació d’una nova secció local a Malgrat de Mar. La secció local està formada per joves activistes del municipi, amb la clara voluntat de fer créixer l’esquerra independentista entre el sector més jove del municipi i treballar per millorar la qualitat de vida del jovent malgratenc. Les JERC realitzaran aquest cap de setmana dues activitats a tall de presentació a la vila. La primera serà divendres, 9 de març, en el marc de les Jornades de la Dona Treballadora, que celebren la seva diada el dia 8.

Les JERC fan palesa la seva força a la comarca i creixen amb la fundació d’una nova secció local a Malgrat de Mar. La secció local està formada per joves activistes del municipi, amb la clara voluntat de fer créixer l’esquerra independentista entre el sector més jove del municipi i treballar per millorar la qualitat de vida del jovent malgratenc.

Les JERC realitzaran aquest cap de setmana dues activitats a tall de presentació a la vila.

La primera serà divendres, 9 de març, en el marc de les Jornades de la Dona Treballadora, que celebren la seva diada el dia 8. Els joves independentistes organitzaran una xerradadebat titulada “4 voltes rebel: dona, jove, de classe treballadora i nació oprimida”, amb què analitzaran la influència de les dones a la política a tots nivells i els entrebancs que les dones troben per participar activament en la política. Participaran a la xerrada Laia Cañigueral (diputada de les JERC al Congrés dels Diputats), Teresa Verdaguer (alcaldable de Malgrat de Mar per Esquerra) i Maria Mercader (portaveu local de les JERC-Malgrat). La xerrada se celebrarà a les 20.30 h a la biblioteca La Cooperativa.

Però el plat fort serà el diumenge 11, quan la nounada secció local de les JERC organitzarà la I Calçotada Independentista de Malgrat. Les JERC comptaran en aquest acte amb la presència de Pere Aragonès (diputat de les JERC al Parlament de Catalunya i portaveu nacional de les JERC), Teresa Verdaguer (alcaldable de Malgrat de Mar per Esquerra) i Marc Font (portaveu adjunt de les JERC-Malgrat), que presentaran la secció local. A continuació, els assistents podran gaudir del menú (calçots, botifarra, pa amb tomàquet, allioli, beguda, moscatell, postres, cafè i pitet per 10 euros) i s’amenitzarà la tarda amb gresca catalana. La cita és a les 13.30 h a les Peixateries Velles.