< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.06
2012
Els Països Catalans som llibertat

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) commemorem aquest 28 de juny, el Dia Internacional de l’Alliberament Gai, Lesbià, Bisexual i Transsexual, des de la convicció que sols una societat igual i sense discriminacions, és una societat lliure. Des dels nostres postulats republicans continuem lluitant per l’assoliment d’una societat igualitària on totes les persones que en formen part gaudeixin de les mateixes oportunitats. Lluitem per un model social basat en el respecte a la diversitat que afavoreixi la màxima cohesió social i aquest passa per una societat on totes les persones puguin viure en plena igualtat sigui quina sigui la seva orientació sexual.

Gràcies al gran esforç i treball del moviment homosexual i transsexual, s´ha fet possible la visualització de les problemàtiques que pateixen col·lectius socials per motiu de la seva orientació sexual i s’ha aconseguit la superació d’aquests i l’assoliment dels drets ciutadans comuns per tota la ciutadania. Els temps actuals però, de retallades socials i d’atac als drets adquirits amb la voluntat de provocar un canvi social per part dels partits de dreta que ens governen, posen en perill tots els avenços assolits.

Des de les JERC diem que no acceptarem cap pas enrere en aquest àmbit i continuarem lluitant per assolir la plena igualtat social, no sols legal, sinó també real, de tota la ciutadania sense cap discriminació per orientació sexual. Tots som ciutadans de ple dret!

Per això, us animem a lluitar cada dia i especialment a participar en les diferents convocatòries que es realitzen arreu del País, a la vegada que nosaltres mantenim el nostre compromís de continuar treballant per aconseguir una societat justa i un país lliure.

AGENDA D'ACTES

Dijous 28 de juny
Manifestació unitària
20h Pont de pedra de Girona.

Dissabte 30 de juny
Manifestació Comissió Unitària 28J
18.30h Pl. Universitat de Barcelona

Diumenge 1 de juliol
Pride Barcelona
18h Pl. Universitat de Barcelona
(Punt de trobada: davant de la porta principal de la Universitat de Barcelona a les 17.30h).