< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.03
2013
Èxit de participació a la IV Calçotada popular per la Independència a Tordera!

Diumenge dia 10 de març les JERC Tordera vam celebrar la IV edició de la Calçotada Popular per la Independència. Aquest acte festiu va servir per aplegar prop de 150 persones que van gaudir d’uns fantàstics calçots per dinar al Parc de la Sardana. En Jordi Romaguera, regidor a l’Ajuntament, va remarcar la voluntat de servei dels regidors d’ERC i les JERC a Tordera, i va demanar als assistents que no parin d’exigir als polítics que facin la seva feina correctament i que treballin pel bé comú. Així mateix, el regidor va fer un balanç de les últimes accions i propostes que havien tirat endavant al municipi. La diputada al Parlament, la Marta Vilalta, va destacar el paper clau del jovent en el procés cap a la independència que està vivint el nostre país, i va animar als ciutadans i ciutadanes a continuar participant i col•laborant en els actes populars que s’organitzin en aquest sentit.

Per la seva banda, la Teresa Jordà, diputada al Congrés, va fa esment de la necessitat d’entendre els conflictes des del carrer, des de primera línia, per tal de copsar els problemes que afecten diàriament a la ciutadania i així tenir més eines per poder solucionar-los.

Per últim, en Marcel Fernández, portaveu local, va destacar la satisfacció de la secció local per la quarta calçotada de les JERC Tordera, i va celebrar que any rere any creix el nombre d’assistents.
 

Acte polític amb Jordi Romaguera, Marta Vilalta i Teresa Jordà Acte polític amb Jordi Romaguera, Marta Vilalta i Teresa Jordà