< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.04
2006
III Escola Regional de Formació

Els dies 10 i 11 d’abril les Joventuts d’Esquerra republicana de Catalunya del Maresme i el Barcelonès Nord van celebrar la tercera Escola Regional de Formació.

Aquesta Escola regional de Formació es va dur a terme prop del municipi de Tordera i hi van assistir més d’una trentena de persones.

La jornada del dissabte va començar amb una xerrada sobre la dona, relacionada amb l’avortament lliure i gratuït i la prostitució. Seguidament vam comptar amb la presència d’un grup d’immigrants, Moussa Molo, del Senegal i Gambia, per comentar l’estat actual del fenomen migratori a la comarca del Maresme i a més intercanviar punts de vista d’aquest fenomen.

La mateixa tarda es va fer una xerrada sobre Medi Ambient, La pagesia a la comarca del Maresme, amb Antoni Llimona, pagès de plantes ornamentals i membre d’Unió de Pagesos. Per acabar la jornada del dissabte en Gerard Coca, Portaveu Nacional de les JERC; en Pere Aragonès, diputat de les JERC al Parlament i en Julià Fernàndez, Director de l’Agència Catalana de la Joventut, van explicar la feina que fan les JERC i Esquerra al Govern, com per exemple millorar l’accés a l’habitatge del jovent.

El diumenge següent es va dedicar tot el matí a un taller d’oratòria, simulant el Parlament de Catalunya, amb les forces polítiques corresponents i altres associacions, els assistents van tenir l’oportunitat de practicar l’oratòria en públic, el treball en grup i les negociacions.